idol!

skolaskolaskola, tralalalallalalalala.
ja skolan idag igen!
vi hade innebandy tunering, yes vi vann:) alltså mitt lag,haha fast jag gjorde inget mål:o
men det var kul endå.
efter skolan köpte jag vaniljbulle. jag bjöd stina med, vi trodde vi skulle åka buss men mamma kom så hon skutsade hem oss :), när jag kom hem tog jag en macka sen gick jag ut till stallet och mamma och lina åkte på ridning medans jag fixade stallet och bertil, så när dom kom tillbaka satt jag på hästen och väntade på dom sen red vi iväg.
det gick jätte bra. jag red barbacka,
efter jag hade ridit var det väl att äta sen göra läxa så jag har sutit är en timme nu och ska ner och titta idol nu, så jag har inte skrivit så mkt idag. har broottooommm tilll idol. ni får ha det.

snart är du jul igen, julen vara enda till poska! skönt att höra.


skotta spån med madde!

idag var det skola igen, gud det är fan skola hela tiden?, eller okej jag förstår att ni andra också tycker det är jobbig.gud ibland känner man att man bara inte orkar;o ja och ida åkte hem idag också.ännu tråkigare i skolan?;o
varje fall måndagar är faktiskt typ den skönaste dagen, första lektionen läste hon typ ur en bok hela tiden. ganska skönt sen gjorde vi typ matte eller något;p sen efter rasten  hade vi typ nyheter sen jobbade vi afrika en stung, omg vad jag var duktig idag på det:o jävlar alltså,skrev mer en A4 papper:o julia är så jävla bra hon vettni:)
ja efter skolan satt man sig i bussen då kom madde hon skulle visst också åka buss, så hon hoppade av där jag hoppar av så gick vi hem till mig och åt kladdkaka, haha sen kom mamma vi bara sprang undan med kakorna och allting. mamma bah: ni har ätit kladd kakka, det ser jag på er. hha vi kunde inte hålla ossför skratt då sa hon att den hade varit i stugan som hade legat i frysen, men den var lika god endå;) jaja. sen gick vi ut till hästaarna. vi red, vi skulle rida typ runt hundarna men det vart typ ja dom åkte med nån lastbil där så vi vände haha då hittade vi nån stig ja vi red en bit sen tänte vi och fråga varandra vart vi var någonstans?:o, så vi vände hemmåt. när vi kom hem då kom morfar så det var ett tag sen man såg honom, kulkul att ´han kom:d, sen åt jag mat vi skulle hämta spån haha, det var faktiskt ganska jobbigt. menmen vi jag och madde skrattade, mycket.sen s
gick jag in och duschade och nu är det idol så nu måste jag kika det, så ni får ha de så bra ;)

sticka är verkligen kul!

jo rebecca åkte hem typ vid 6?. fick tråkigt ett tag, sen vart det väl att gå ner till stallet med madde.
jag tog in bertil, och duschade av honom. haha han var helt jävla, ja han hade inen känsel?;o
eller jo det hade han väl men han var rädd för vattnet;p
haha sen gick jag till madde och började sticka så jag har suttit där hela kvällen och stuckit. hah faktiskt ganska kul men det var för tjocka stickor, robin tog fram dom för man kan inte gå upp på deras övervåning eller bara utifrån upp för en stege för dom har målat trappan nu.:p
nu siiter man här och ska sova och kika film nu :)
imorgon blire väl fullt upp igen, vet inte rikigt om jag hinner skriva. himla mcket läxa och så:o
så ni får skicka sms med mig hela dagen imorgon, okejj ibland orkar jag nog inte skriva, tävling mer en halva dagen ju?;o men vårat lag ska vinnnnnnnaaaa!. eller det kommer dom göra.
ni får ha det så himla bra // juliaaaaaaaa.
jag hälsar alllllla!




vi är ett VI.

ny header!

tack hanna, den var super fin!

bertils grimma hungrig?;o

haha igår efter ridning kom madde dit med två grimmor, en till elsa och en till bertil.
på elsas stod det liten och söt det stämmer. och på bertils grimma stod det HUNGRIG, ja klart det stämmer det också men han är bra söt endå bertil haha.
varjefall jag sov hos madde inatt. mamma skickade ett sms kl 8 vi åker till ridhuset senast kvart i nio. så det var bara att klä på sig och gå. madde sov kvar i sin sköna säng hon.
när jag kom hem vart det frukost. sen ta in min fina undebara polle. haha han var så gullig i sin nya grimma!
bara att sätta igång att borsta sen vart det att lasta. han var superduktig och gick in på förstaförsöket. okej inte för att han brukar tveka eller. han går alltid in, hehe. när vi kom fram var det bara att gå in i ridhuset och börja rida. det var underbart mysigt måste jag säga. det är det att rida rättare sagt. haha
han var hur duktig som helst! fast det är han alltis!
när i kom hem från ridhuset fixa jag bertil och så såg jag en liten orm, fy fatta mama blev rädd. så jag lära ringa till kristina och hon kom och tog bort den?:o jätte läskig var den, jag lovar.
haha sen kom madde till stallet så vi grejade lite med elsa och så tills hon skulle ha träning.
och jag fixade stallet medans.
sen vart det att ringa till rebecca, hon skulle komma och umgås med mig. så ja, jag sitter och väntar här på henne nu:)
men hon kommer nog snart!
ni får ha det så bra.

tittar på madde imorgon DIV 2!


man måste tro

om man vill att drömmar ska gå i uppfyllelse, då måste man tro på dom.

det gjorde jag, det hjälpte!


jag är med och tävlar!:D



aannaaeriksson.blogg.se

electric banana band!

idag var det skola. åkte bussen dit. sen när jag kom fram var det bara att andvända sina ben och gå från bussen?
vi skulle till sandviken och kolla på electric banana band! himla skoj, nja det´var det inte. jag och ida vi satt och skrattade typ hela tiden. maja min maja bitska lille perrajja, eller var säger dom?:o
ja varja fall dom sjöng den låten, haha. snacka om att vi skrattade ;p
men efter det vart det att sitta på biblioteket i sandviken? det var inte kul. det kan jag lova. haha fats johanna och maya tog ....... knäppa böcker man skrattade lite hahha. ja lånade ingen bok, jag läser hemma...... vi!
snart ska jag dra ner till stallet mocka åt pollarna, bertil få nog la stå idag. jag tor jag inte orkar rida två hästar, rider han ist imorgon i ridhuset. ska ha elsa på lekton ikväll. det kommer nog gå jätte bra, vi får varjefall hoppas på det med det brukar alltid göra det. hoppas madde kommer hem i tid också så kan hon sova med mig. så drar vi till ridhuset tiditgt imorgon bitti!
men óm jag inte är inne på datan och nån vill nå mig, så ta och skicka ett sms.
ha det så bra hejsvejs.



ni får faktiskt titta åt snädden, jag hinner inte vända nu. men älskar er!

24, september.

idag vaknade jag vid kvart över sex, skolan! gick till madde sen gick vi till bussen. när jag kom till skolan, vart man trött på en gång. orka skolan! efter skolan köpte jag vaniljbullar, mums. sen kom madde och åt med mig:) himla gått. sen gick vioch tog in hästarna, vi skulle rida. det gick himla bra. först red vi och klättrade dom lite grann sen ut i skogen. bertil var skit fin, det var elsa också. fast lite dryg var han att jobba men när han väl gjorde det gick det himla bra. kom alldeles nyss in har duschat och så har madde kommit vi ska försöka hinna titta på hannah montana innan idol börjar men idol börjar om fem minuter?:o
ja vi kanske tittar på båda?. varjefall, imorgon har vii electricbanaband! himla skoj?-.-
me´n nu ska jag kika film, så ni få ha det så himla bra.
//juliaaaaaaaaa

studiodag.

jo idag har man studiodag. men vaknar hur tiditgt som helst endå? varje fall läste lite sen sätta sig här vi får väl se om det blir att vara med ngon senare tror nog. tror jag kommer vara med rebecca och daniela?:) haha det kan jag skriva sen vad jag har gjort underdagen, men jag tänkte att jag kunde skriva ett inlägg nu?:) varjefall ska snart gå ner och göra LÄXA. det är så jävla tråkigt. det är det enda jag gör? jadu, man undrar ibland om ska få någon frihe. men nu måste jag da hejs.

hovslagaren.

idag var det skola,  den var verkligen trökig. man såg ju fram imot efter skolan att man skulle åka till ridhuset med ponnyn, men när jag och mamma åker hem ringer dom och säger att hovslagren skulle komma idag? tråkigt, haha fast han är bra rolig en då;) madde kom också haha gud var vi skrattade. till och med micke. bertil fick stå idag med nu när micke kom och skodde honom. senare hoppas jag på att jag får ducsha hos madde eller hos mormor. hemma hos mig blir håret grönt! ärligt jag tror fan inte jag tänker ducha hemma förnst pappa har fixat så att man inte blir grön i håret, och det är bara jag i familjen som blir det? så kan det vara, tragiskt! heh. madde sover nog över inatt, deet är ju studiodag imorgon. himla skoj liksom. men madde ska gå på bio först? jag vill ju också gå men så är det när man är liten, hehe. hann inte skriva igår. man hinner inte så mkt när det är skola. först hästen sen sjukt mycket läxa också? skilnad mot i åshammar varjefall. ja sen är det väl inget mer specielt jag har att säga, men jag tycker att ni ska bomba mig på sms, jag lovar ni får det. ja men nu tänker jag gå och plocka ihop lite granna innan min mamma tjatar ihjäl mig men det är så när man börja att sitta här blir man fast här också. det är bara så liksom. men ni måste börja läsa bloggen mera vafan!?
ha det bra herrni, julia hälsar! alltså jag.



jag vill ha sommar och sol!

skola!

jo vakande alldeles nyss, hann faktiskt sitta lite här innan jag ska gå till bussen. Fast vi ska gå till madde före. vi tänkte ta bussen med hennne. men tråkigt att stå och vänta på bussen när det regnar;o

 

 

mamma kanske ska hämta mig i skolan idag, vi får väl hoppas att det blir en lyckad dag. det känns som man går i skolan i onödan ibland faktiskt;p hhehe.

efter skolan blir dewt forthem, sen ut och rida på min älskling. det kommer nog bli en lyckad och glad tur. men jag skriver nog ett inlägg ikväll, men ni får ha det så bra herrnniiii! 

 

 


20 september.

jo idag vaknade jag med rebecca bredvid mig:D,
vi satt oss vi datan lite, sen vart det frukost.
efter frukosten, vart det att gå ner till stallet.
haha madde kom till stallet så vi bestämde oss att vi skulle rida:)
det gick jätte bra:)
men nu sitter jag och rebecca och väntar på madde,
hon ska komma och färga håret på mig:)
men det blir nog ett till inlägg litesenare ikväll.
imorgon är det skola igen:@
jävla skit alltså!.
ja men nu kommer hon strax så vi ska äta, ha det bra heerrrrnnniiiiii!


2214. 200000009

jo, nu har vi ridit:)
bertil var super duktig, som vanligt.
efter vi hade ridit var det mat.
det var gott som vanligt:) det var ju grillat:)
efter maten, vart det annat skoj.
sen vart det kolla på tv, kändisljungeln:)
haha sen vart det frekeay friday ( stavning )
men nu ska vi sova till en ny dag:).
ni får sova sött:).

godnatt.



en vacker bild.
copyright! jag har knäppt!

affternooon.

Hehe, nu har ida åkt hem.
Tråkigt! Men Rebecca har ju kommit och gätt mig sällskap:D
Mycket tyummen upp, senare ska vi rida bertil;)
Det kommer nog gå super, men jag kan berätta lite kort vad vi tre har gjort.
Ida hann vara kvar lite när rebecca också var här.
vi har hållt på med hästarna och gosat och suttit vi datan;)
faktiskt har madde också hunnit varit med oss.
hahah fast hon satt bara vid datron;p
ja men nu ska jag och rebecca ut och chilla med min ponnnys:)
ni får ha det så jävla bra.
kolla inte på mina kommentaer bara skriv kommentarer haha
nej gör som ni vill.
mn krillebooi gillar inte min blogg, så skriv ni också vad ni tycker om min blogg:)

skriv vad som helst om den.


ha de bäst kommer ikväll också ett inlägg.

gooodmorgon:).

godmorgon;)
jag och ida vaknade först typ vid sju, sen sov vi om till närmare halv tio.
det var skönt.
senare kommer rebecca hit också, vi tre kanske rider på ponnysarna, om vi får låna elsa?;)
det får vi hoppas på, rebecca sover inatt hos mig med:)
det kommer blir skojskoj:D,
jag drömmde världens äckligaste och väsrta dröm inatt också?;o
men jag lägger nog ut ett längre blogginlägg lite senare.
ni får ha det så bra.


kvällen, fredag.

nu är det fredags myyys!, om det så är det sista jag gör!
ridningen, den gick super duper bra:)
elsa var mest duktig före skritten sen vart hon lite stelare kändes det som;p
men sen på slutet var hon okej igen:)
efter träning var det bara att åka hem fixa klart elsa, men när man väl ser min
lilla söta ponny där kan man inte stå ut med att inte gå att klappa honom.
så ja lärade gå och klappa honom:)
han är så oerhört snäll och vacker och gosig.!:)
haha sen efter stallet gick jag och ida upp och fixa smörgåsar som vi åt,
sen vart det att sätta sig här, jag ska strax hopppa in i duschen:)
låter skönt julia, hehhe:)
men ni får ha det en bra och myyysig fredags kväll herrrnniiiii,
ni måste bara läsa min blogg varjedag, jag lovar att jag ska fösöka skriva så mycket som det går:)

ha en skön fredag:D,


i like!

jag gillar kissie.
jag ska bli lika känd som hon:)
ofc, det kommer jag nog bli ska hålla den här bloggen öppen hur länge som helst:),
jag ska försöka varjefall, thhi:)
ni får hålla tummarna för mig och kolla och kommentera varje dag!, jag ska försöka gå om blondinbella och kissie:)
dåär jag sveriges bästa Blondin bloggare:),
kika varje dag!

ny header!

tack johanna för headern:)
visst vart den snygg:)
haha fast det är jag som har gjort den men hon har satt dit den:)
jag har en bra vän jag :)
johanna <3.

träning ikväll på elsis:)

vaknade imorse så klart,
gick till bussen.
sen skola.
skolan gickväl.
senare blire det träning på elsis, det kommer nog gå super.
ida följer med mig hem efetrträningen. och sover:)
så det blir nog att sitta här mycket av timmarna som är kvar på detta dygn:), hehe.
smsa måste ni också göra.

men jag glömde att skriva igår. eller jag hann inte ens att sitta vid datorn rättare sagt;p
jo men jag börjar med dagen efter skolan:

mamma kom och hämtade mig efter skolan vi åkte in till sandviken.
jag hade piano de gick super bra:),
efter piano vart det att rida på contry girl" elsa"
lina red på bertil och han var pigg, och han var jätte fin.
han gick nerpå tygel typ hela tiden.
och han var frech:).
hha mamma sa att vi skulle nog ta och klippa bertil i vinter också
det blir någ böttre så annars orkar han väl ingenting;p
sen efter ridit glosor, TTTRÅKIGT.
sen blev det idol, men jag somnade efter halva så jag låg och sov på soffan en halv timme tills pappa mäerkte att jag hade somnat så han väckte mig och sa att jag skulle gå upp;o ?
vilken jävel.
ja sen vart det ju att sova såklart. men nu ska jag läsa kissies blogg, så ni får ha det nu skriver jag om dagens dag
hahah så det inte blir fel för er;p

en bild tycker jag att ni ska få:)


jag älskar dig nu och föralltid.!!!!

jag älskar dej!...

tre kamp.

idag hade vi trekamp på skolan.
ganska skojsigt.
man träffade massa kompisar ju och så:)
fast det gick itne så bra för mig men endå;o
jag kom hem, satt mig här och pappa ringde och tjata på mig att fixa stallet och gå ner dit och ta in bertil
så jag ska gå ner och göra det.
det är varflefall roligare än att sitta här;p
men jag tycker attt ni läser för lite;o
ni måste läsa mer, och skriva vad jag ska ändra mig på och vad ni tycker jag ska skriva om.
kanske det blir roligare för er att läsa bloggen?:)
men ni får ha det så bra, jag ska gå ner till stallet nu:)
föresten jag träffffade bästabästa agnes idag:D, tänk viken tur jag hade.
världens bästa tur haade jag:o
min bästavän.
men nu ska jag dra, ha det:)

 

hjärta oss.


skolaaannnn, träningsvärk!

jo idag var det skola!
det sög vi hasde gympa fridrott hade vi på gympan.
det var inte så jobbigt men jag fick träningsverk endå hoppas det itne har blivit värre tills imorgon!
då är det trekampen.
hoppas att vi vinner, hehhe;)
sen hem, fixxa lite ´granna mamma åkt iväg så jag gjorde lite läxa nu slipper jag göra mer ikväll:)
men nu ska jag fika min macka, sen ska jag ta in min pooooonnnnnnnnyyyyyyyy!(y)
han är superduper fin.
hoppas att han inte har rullat sig;p
men nu ska jag dra ner till stallet snart så ni får ha det så bra herrrniiii:)

skola!

skolan söög, men släjden var bäst(y)
tog bussen, vi fck byta buss och krångla.
jag köpte vanilj bulle också:O
gottgott, madde komemr och äter med mig, så jag ska häta henne nu hejsvejs:)

13, tävling på stork.

idag vaknade man halv sju med madde bredvid sig:)
vi klev upp gick ner till stallet gav dom krubban, sen tog jag ut bertil.
madde fixade iordning elsa.
sen far vi iväg till ridskolan:)
när jag kom dit hade ida redan ridit så jag hann inte se henne.
varje fall i första klassen gick det ju bra, hon kom tvåa madde alltså.
sen red hon andra klassen i laget kom hon tvåa och laget kom också  tvåa. gick hur bra som helst.
ja du 10 timmar kanske vi var där?:o,
ja jag vet inte;p
nu sitter jag här, pappa hämtar kina mat.
så ska vi äta mat, sen blire duscha kolla tv sen hoppa i sängen.
jag tycker det är mysigt när madde sover här så det kommer bli en konstig natt nu när hon sover hemma;p
ha det bra.

eftermiddagen, 12.

jag var ´med madde en sväng och klippte gräset hos hennes mormor:),
det gick super bra.
sen har jag varit hemma hos madde, vi har gosat och lekt med martin typ hela tiden;p
hehe.
sen gick jag till mamma och myste i soffan men pallade inte ett långt tag,
så då gick jag ner och gav dom hö.
madde var i stallet så man vart kvar där en stund efterråt,
vi gjorde lite nyttiga saker som att smörja:)
det var på tiden julia!
heh.
sen vart det upp, främmande här serrrrduu!
så det vart lite fika:),
ja nu sitter jag här alldeles efter fikat.
jag undrar om madde ska dra sig hem hit sen och umgås med mig?(aaaa'
vi får la se om hon kommer.
men nu blev jag sugen på en bulllle.
fikat står fortfarande framme, så jag tänker gå ner oh tjocka i mig en bulle!
imorgon upp tidigt, kolla tävlingar på klubben.
härligt.
STORK ska vinna div 2, det är bara så. eller hur tjejor?:)

ha det bra!


dancing derwish, är den enda jag kan tänka på.



ser ni något specielt med den här ponnyn?







det gör jag, jag ser en unik stjärna.

grattis pappa på 41 års dagen.

idag fyller pappa år.
men jag vakande vid sju idag:s
jag kunde inte sluta att tänka på bertil hur han hade det.
så jag gick ner och tog på mig kläderna och gick ner till honom.
jag tycker så jävla synd om honom:o
han är den enda jag kan lita på fullständigt.
han är den enda jag kan tro på fullständigt.
han är den enda som alltid vill vara social, bara med mig.
det värmer så himla mycket i hjärtat bara jag får se min ponny.
ingen tror att man kan älska någon så mycket som jag gör, men jag älskar han obeskrivligt mycket!
nu kan jag gå in på annat.
jo jag fixade stallet, sen ´gick jag upp och sa grattis till pappa.
han trodde att han vart halt efter massage?:o
jag vet inte riktigt.
vi får hoppas aatt det itne är något farligt.
jag gick och la mig vid halvtolv igår tror jag.
vi var hos alva och åt.
jag tror jag somnade framför filmen;p
heh.
sen när jag kom upp tog jag tag och ringde rebecca:D,
hahah hon är så rolig hon:D, men nu ska jag ta och göra ngt annat käka tårta med pappa?.
tänk nuär det precis ett årsen vi var i grekland, bara för att pappa fyllde 40.
men nu blir han ännu ett år gammlare.:O
heh. ha det !

åhhhh:'(

dancing derwish, hur kan det vara så svårt? :o
allt kommer att lösa sig.
för om du inte finns hos mig, då tar jag livet av mig!
du är den enda jag kan tro på.



hoppas jag!






dancing derwish, är min stjärna.
nu är och föralltid.

110909

ja ni två dagar efter 090909.
varfje fall, skolan idag.
ingen gympa:D
vart att sitta inne ist, ganska nöjd med dagen i skolan:d
sen vart det att ta busssen, hem hahha när vi skulle kliva på bussen sa typ busschauffören så här
till isak:
ska du inte ha väskan med dig hem? han bah jo: men hämta den då, hahhhha han hade glömt den vid trädet;p
varjefall, komm typ nyss hem.
har inga läxor så då blir det att NJUTA HÄR:D
tänk vad skönt det är.
hela vecka med läxor, okej jag har varit sjuk så jag har sluppit dom i två dagar men,
sen har jag haft oerhört, hehe.
men ska nog kila snart och mocka trorja nog, sen ska jag rida sen bort och käka.
ni måste ha det bra heeeerrrrrrrrrnnnniiiii,


dancing derwish, jag lovar han äger alla.



läxa-.-

mamma hämtade läxa åt mig-.-
snacka om jobbigt eller;o
det var ganska mycket också, men nu är jag TYP klar.
mamma står och tjatar på migg att jag ska läsa igenom det sista.
sen är jag tydligen klar;o
skönt.
ibland kan nästan en hel dag gå åt till läxa-.-
tänk att lärarna kan förstöra en hel fritids dag ;o
varjefall, imorgon blire skolan igen ganska skönt fast endå inte;:p
jag som har suttit och glott härframför typ nästan hela dagarna långa;p
haha men imorgon blir det andra tag.
ikväll ska jag ut och skritta med madde.
bertil fick ju massage igår så  då får han bara skrittas i två dagar:)
men nu ska jag ner och titta om jag har med läxa, jo justia jag har glooosor-.-
men nu skriver ida på sms,: om du vill bli frisör ring mig nu.
hon behöver säkert hjälp med läxan;p
haha, geni jag är :D

ha det bra.



hemma idag igen.

jag lära gå upp halv sju idag för att fixa håret på lina.
hon ska ha skolkort idag.
hon vart shhhhhiiiit snyggve:)
sen åt jag frulle.
och gick ner til stallet och titta om jag skulle hjälpa henne,
hoon sa att jag skulle mocka.
jag gjorde det och man blev alldeles andfåd. himla jobbigt alltså.
sen gick jag upp duschade och nu sitter jag här, mamma ska hämta läxa åt mig från skolan;o
hoppas det inte är så mycket.
sen tror jag, jag ska till tandläkaren.
senare, blir det vell att sitta lungt på soffan och kika tv,
ikväll blire att kika idol:)
men nu ska jag dra ner och blåsa håret.
så ni får ha det ´braaaaaaaa!



dancing derwish, fick massage igår.
jag har sätt han njutit förut men aldrig så där mycket som han gjorde igår.
det var nog på tiden han fick massage, hahahha.

nu känner han sig redan yngre på bara en timme.


var ute och fotade på min lilla lortiga häst.

dancing derwish.

jag och dancing derwish.

dancing derwish, and me.



ruffe.



dancing derwish.



min mun förstör bilden.



dancing derwish, and me.



den vackra hästen dancing derwish får avsluta bilderna.


.

obs,
 om ni tycker att bloggen handlar mycket om min häst så får ni stå ut med det.
mitt liv handlar bloggen om typ,
 och mitt liv är dancing derwish!


nu har min kompis fixat header!

tack.
den vart super fin:) <3

sjuk-.-

idag vaknade man av att man hade sjukt ont i huvudet:s
så man blir hemmma idag.
det är tråkigt att bara vara hemma ju.
ska snart gå ner och sova på soffan känner jag för:)
sen blir det att käka frulle jag är inte så hungrig nu hahha, jag htar frukost verkligen;p
sen ikväll får min pooooonnnnniiiiiii, massage:D
det tycker han är skööönntt:)
han får lite soft.:)
mamma tyckte att jag skulle kunna damsuga köket också, men bara om jag orkar gör jag det.
och sen skulle jag ner och mocka också men det gör jag också bara om jag orkar;p
men nu ska jag dra ner och sova till tv:n men finns på tele en stund.


tycker ni att min blogg är tråkig, kommentera ja, eller nej.





mina shuttershades, (stavning)
ha det bäst!, medans andra är sjuk.

dancing derwish.

himlans trött.
ska sova
godeftermiddag.
dancing derwish,
mitt hopp, mitt tro, mitt allt.

sjuk.

idag gick jag inte till skolan, jag har så ont i huvudet och känner mig inte så pigg.
känner mig hur trött som helst;o
varje fall, jag måste varjefall gå ner och mocka sen endå, men när man bara har ont i huvudet får man allt stå ut;o
orkar inte rida idag, det får lina ta och göra tror jag, hon red han igår också.
igårhämtade vi spån hahha vi köörde tävling den som skottade mest, det var jag och madde klart;o
mot lina pch pappa:D.
hahha vi äger skiten ur dom.
jag skulle behövt sålt jultidningar också;o
men vettefan om jag orkar, hoppas lina kan ta tag i det:o
idag har jag kollat på film, män som hatar kvinnor.
ganska läskig och skit bra var den, kan jag lova.
har hört att idag är det typ 5 hemma från våran klass, man kanske skulle gått endå, lite lungt och skönt.
hahahhaha.
men nu ska jag ner och kika film,
ni får ha det så himla bra heeeerrrrrnnnnniiiiiii!
jag älskar min ponny dancing derwish mest av allt, han är den enda som är bäst i världen.
det kan bara vara en också, och det är dancing derwish. jag är så stolt att jag har en ponny som honom,
men nu ska jag dra ner, annars blir det bara att sitta här och skriva om hur fin min ponny är och hur mycket jag älskar honom, det tycker inte ni är nå vidare kul;p
ha det.

valbo

idag vart det ny säng(y)
jo men sängen vart ju mer en toppen, kan man säga.
heh.
men före vi skulle åka ttyckte jag såg nåt konstigt med bertil, han hade  typ ögoninflamation.
¨men ingenting farligt som tur var.
sen ska jag väll ut och rida på honom;),
han har faktiskt redan blivit bättre.
men nu ska jag och dia kika film så ni får ha det så bra,
förlåt att det blir lite mycket inlägg nu hehh, men ha det .
dancing derwish, in my hart.

det söööööög.

klassfesten avklarad.
den typ sög eller hur man nu ska säga.
ja nu sitter jag här med ida och ska snart sova för vi ska upp och köpa ny säng imorgon
bitti:D. sen ska jag rida, mycket tummen upp för det (Y)
men nu ska vu sova eller ngt så ni får ha det;)
dancing derwish, är min stjärna.

j

party, med allrabästavän.

hemma!

äntligen en skön stund att vara hemma.
varje fall skolan var okej, nu sitter jag här och pratar med bästa ida.
ska snart ut och rida min älskling.
han är bäst i hela världen.
sen efter det blire klassfest!
jag hoppas att ida kan sova hos mig:D:D:D:D:D
det är det viktisgaste.
jajajja nu ska jag dra liksom. hehe
dancing derwish- ida flink

hejhopp

skolan, hinner inte skriva sen kanske
jag älskar dancing derwish

hhhhh

du är det bästa jag har.
haha sorry för bilden;p

förlåt.

oj nu var det nån dag sen, men jag hinner knappt skriva ngt nu när skolan har börjat.
men varjefall, jag kan berätta lite om igår;)
jo igår var det såklart skolan, bästa skoldagen ever, heh.
sen hem, fixa stallet. red
bertil har aldrig gått finare en vad han gjorde igår, form hela tiden.
vilken hjälte jag har alltså.
sen fixa lite läxa som tog hela kvällen förstod nada.
så får vell se om jag får hjälp idag;p
jo sen går vi över till idag.
idag har jag bara nyss vaknat och ska alledeless strax gå till bussen, för att hinna med skolan:)
ni får allt ha det så himla bra hörrnnniiii,
gooodddddbbbbyyyyyy.

RSS 2.0